skip to Main Content
Wist Je Dat… Wij Websites Ontwikkelen En Bouwen?

Wist je dat… wij websites ontwikkelen en bouwen?

Je bedrijf heeft een snelle, gebruiksvriendelijke, veilige en hoogwaardig website nodig om je (potentiële) klanten informatie te verschaffen over je diensten. Het is ontzettend belangrijk dat deze een duidelijke structuur heeft, waarin de gezochte informatie snel gevonden kan worden. Dit kun je bewerkstelligen door een slim webdesign i.c.m. met veilige hosting. Boyz in the Cloud heeft alle kennis en ervaring in huis om dit voor jou te verwezenlijken! Wij zorgen ervoor dat jouw website op een efficiënte wijze, voor een aantrekkelijk tarief en in korte tijd gerealiseerd wordt.

Al jaren zijn we expert op het gebied van het ontwikkelen, onderhouden en hosten van websites in WordPress. Wij creëren web trajecten van A tot Z en leveren dus een volledige site met logische structuur en aantrekkelijke vormgeving bij jou af. We zorgen dat deze goed rankt in Google door middel van Search Engine Optimalisation. (SEO) Als laatste is veiligheid ontzettend essentieel, dus wij zorgen ervoor dat jouw site gecheckt wordt op malware en virussen en altijd up to date is.

Wij hebben voor diverse klanten gewerkt (zoals Topbloemen.nl en Make some noise group) met uiteenlopende wensen. Heb je specifieke wensen voor jouw website? Bespreek het met ons, we kunnen praktisch alles ontwikkelen.

Bel ons!
023 – 303 53 80

Back To Top