skip to Main Content
Wist Je Dat… Wij Jouw Apparatuur Klaarstomen Voor Een Marathon?

Wist je dat… wij jouw apparatuur klaarstomen voor een marathon?

Wanneer je dagelijks achter de computer zit, internet nodig hebt of bepaalde software gebruikt, wil je dat het vlekkeloos werkt. Er is bijna niets irritanter tijdens je werkdag dan moeten werken met apparatuur met kuren. Precies om deze reden voeren wij bij veel klanten maandelijks preventief onderhoud uit, om te voorkomen dat jouw apparatuur slecht functioneert of traag wordt en in topconditie blijft. Op deze manier kun jij je focussen op je eigen werk en dit op jouw gewenste snelheid kunt doen.

Waarom herhaaldelijk onderhoud?
Het updaten van diverse software is helaas niet zo makkelijk meer en dient regelmatig aandacht te krijgen. Je apparatuur, programma’s en software moet een marathon kunnen rennen, niet alleen kleine sprintjes kunnen trekken. Wij voeren onderhoud uit, maken back-ups en voorzien hierbij al jouw apparatuur van updates. Dit kunnen updates zijn om jouw cloudbeheer, diverse systemen of applicaties te versnellen en daarnaast ook te beveiligen. Microsoft en Apple kennen geen geheimen meer voor ons, maar ook voor updates van applicaties als digitale boekhoudpakketten kun je bij ons aankloppen.

WordPress en websites
WordPress biedt zelf vaak beveiligingsupdates aan. Het kan voorkomen dat deze update niet goed werkt met het door jouw gebruikte template of de plug-ins op je website. Het kan dan gebeuren dat jouw website niet meer goed functioneert of zelfs niet zichtbaar meer is. Daarnaast kunnen hackers veel makkelijker inbreken in verouderde modules. Door deze updates door ons te laten verzorgen, weet je dat jouw site altijd goed geüpdate wordt zonder gegevensverlies. Wij sporen problemen op en herstellen ze. Word je website alsnog gehackt, dan staan we direct voor je klaar om site weer veilig en live te krijgen.

Wil je meer weten over wij kunnen betekenen voor jouw technisch onderhoud?

Bel ons!
023 – 303 53 80

Back To Top