skip to Main Content
Wist Je Dat… Boyz In The Cloud 6 Jaar Bestaat Deze Week?!

Wist je dat… Boyz in the Cloud 6 jaar bestaat deze week?!

Deze week vieren wij het zesjarig jubileum van Boyz in the Cloud! Wat zijn we door de jaren heen ver gekomen en wat een mooie klanten hebben wij mogen bedienen. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en daarom delen we graag wat historie.

Oprichter Marco Meents doet al sinds 1996 ervaring op in de ICT Wereld. Hij verzorgde toentertijd de (nu wat ouderwetse) installatie van netwerkkabels in bedrijfspanden. In 2004 heeft hij MSD Solutions zelfstandig opgezet, waar hij zich ontfermde over consultancy in de Telecom en IT-industrie. MSD Solutions verzorgde een breed scala aan diensten binnen de ICT. In 2014 heeft hij deze diensten uitgebreid en is Boyz in the Cloud geboren!

Boyz in the Cloud, zoals u nu van ons gewend bent, biedt een totaalpakket van (cloud- en onderhoudsdiensten aan ondernemers. Zo kunnen deze ondernemers zich focussen op de bedrijfsvoering en ontzorgen wij ze in alle ICT-diensten. Daarnaast verzorgen we ook nog de ouderwetse dienstverlening, de zogenaamde systeembeheerder onsite.  Daarmee zorgen wij ervoor dat alle apparatuur in de best mogelijke conditie blijft. Uiteraard leveren en installeren we ook nog steeds hardware waar nodig.

Wij willen graag al onze klanten bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren en proosten graag op een hoop succesvolle jaren in the cloud, in de toekomst!

Proost!

Back To Top