skip to Main Content

UPDATE & ONDERHOUD 

HOSTINGDIENSTEN

UPDATE & ONDERHOUD WORDPRESS

“Je onderneming veilig en online presenteren”

Loop geen risico en zorg voor een veilige website. Wij updaten, back-uppen en onderhouden websites. Ook voeren wij Malware / virus scans uit. Het onderhouden van websites is van essentieel belang.

WORDPRESS ONDERHOUD

WordPress is Open Source software. Regelmatig worden door WordPress updates beschikbaar gesteld, dit betreffen bijvoorbeeld beveiligingsupdates. Het komt echter ook voor dat een update een compleet nieuwe functionaliteit bevat. WordPress onderhoud is daarom niet altijd een kwestie van ‘Updaten en klaar’.

GARANDEER JE VEILIGHEID

Je website dient up to date te zijn. Bij verouderde modules kunnen hackers simpel(er) binnen komen en de website platleggen, ook kunnen functionaliteiten wegvallen. Er kunnen echter conflicten ontstaan die opgelost moeten worden tijdens het updaten. Het updaten lijkt eenvoudig, maar wij verzoeken je dit aan ons over te laten…

ONDERHOUDEN VAN CONTENT

Wij bieden ook de mogelijkheid om je website te onderhouden van bijvoorbeeld nieuwe afbeeldingen, teksten en animaties. Dit is niet alleen voor je bezoekers afwisselend, maar Google vindt het ook belangrijk om wisselende content te zien. Ook voeren we regelmatig spam/malware scans uit om de website veiligheid te verhogen.

WEBSITE GEHACKT?

Is je website offline of gehackt? Neem direct contact op met onze klantenservice; wij zullen er alles aan doen om de website zo snel mogelijk weer online te krijgen. Je kunt ons binnen kantoortijden bereiken: 023 – 303 53 80. Daarbuiten kunt u ook het contactformulier invullen. Wij zullen uw aanvraag binnen 1 dag beantwoorden.

Back To Top