skip to Main Content

WEBDESIGN

WEBDESIGN

WEBDESIGN MET WORDPRESS

Unieke maatwerk WordPress websites met een optimale gebruikerservaring

Een website/webwinkel dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. Door middel van een logische structuur en aantrekkelijke vormgeving zorgen we dat jouw bezoekers zo optimaal mogelijk de website bezoeken en vinden waar ze naar op zoek zijn.

WordPress webdesign

Wij ontwikkelen al vele jaren in het bekende CMS WordPress. De sites die wij opleveren zijn Google geoptimaliseerd en makkelijk zelf aan te passen. De vindbaarheid en directheid maken jouw site een succes. We ontwerpen en realiseren je WordPress website samen met jou. Dit doen wij door je wensen te combineren met onze kennis van de online trends.

Responsive weergave (mobiel vriendelijk)

Je klanten zijn altijd en overal online. Niet alleen op hun pc, ook op hun telefoon of tablet. Dat vraagt om een responsive webdesign. Oftewel, een webdesign dat zich aanpast aan elk device. Een webdesign met retina ready afbeeldingen. Zodat iedereen jouw website altijd en overal even goed kan bekijken. Wij regelen dat.

Onderhoud

Je website dient up to date te zijn. Bij verouderde modules kunnen hackers simpel(er) binnen komen en de website platleggen, ook kunnen functionaliteiten wegvallen. Er kunnen echter conflicten ontstaan die opgelost moeten worden tijdens het updaten. Het updaten lijkt eenvoudig, maar wij verzoeken je dit aan ons over te laten…

Hosting

Naast dat wij websites ontwikkelen, verzorgen we ook super snelle en betrouwbare hosting. Dit wil zeggen: we garanderen een up-time van 99% en laadtijden die top van de markt zijn. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw website altijd online is. Geen dagen uit de lucht en verlies van geld. Onze scans draaien 24 uur op malware; laat de veiligheid maar aan ons over!

SSL certificaat

Er zijn 3 simpele redenen om een SSL certificaat te nemen: Beveiliging, Vertrouwen en Google rankings. Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je website en zorg je er dus voor dat deze (vaak) belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden. Hierdoor is dit ook verplicht voor elke website die persoonsgegevens uitwisselt (middels bijvoorbeeld een contactformulier). Wij leveren en installeren SSL certificaten.

Back To Top