skip to Main Content

SCREENCONTROL

SCREENCONTROL

Zichtbaar worden met narrowcasting

Tegenwoordig hangt in vrijwel iedere wachtkamer of ontvangstruimte wel een beeldscherm. Zonde om die niet te gebruiken. Narrowcasting is een handige en voordelige manier om doelgroepen te bereiken. Twee vliegen in één klap: het wachten voor bezoekers wordt leuker en aangenamer. En u maakt eenvoudig reclame. Heeft u een autogarage? Help uw klanten herinneren aan het verwisselen van hun zomerbanden. Heeft u een eigen restaurant? Toon sfeerbeelden en laat bezoekers het water in de mond lopen.

Verder kunt u eenvoudig het weer tonen, nieuwsartikelen laten zien of recente Facebook-posts. Gaat u gebruik maken van narrowcasting? Dan kunt u ook andere bedrijven bij u laten adverteren. Win-win.

Screencontrol®

Boyz in the cloud heeft een eigen Narrowcasting software ontwikkeld onder de naam Screencontrol®. Wij hebben Narrowcasting optimaal gebruiksvriendelijk gemaakt voor onze klanten. Screencontrol® maakt het mogelijk om zelf eenvoudig beelden aan te maken of te wijzigen. Wanneer u bekend bent met PowerPoint is Screencontrol® nog eenvoudiger omdat dit, qua functionaliteit, zeer sterk overeenkomt met Screencontrol®. U kunt dus zelfstandig uw beeldscherm beheren. Wij kunnen een gratis demo geven op locatie zodat u ons product kunt zien, testen en ervaren. Alles is online dus u hoeft geen software installaties te verrichten. Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar mocht u ergens niet uitkomen.

GRATIS DEMO OP LOCATIE?

Wij komen op uw gewenste locatie een Narrowcasting-demo geven.

BOYZ IN THE CLOUD Daalmeerstraat 24
2131HC Hoofddorp
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden
Back To Top