skip to Main Content
MSD Solutions Gaat Verder Als Boyz In The Cloud

MSD Solutions gaat verder als Boyz in the Cloud

Lean en mean

MSD Solutions gaat verder als Boyz in the Cloud, wat betekent dat beide bedrijven samen één sterke marktpositie innemen. Door de twee entiteiten samen te voegen tot één wordt een efficiencyslag geslagen die zowel voordelig is voor hun eigen bedrijfsvoering als voor hun klanten: doordat Boyz in de Cloud leaner en meaner is geworden, kunnen ze klanten sneller van dienst zijn. Deze verandering betekent tevens dat Marco Meents en Johan Jongeneel hebben besloten om op goede voet uit elkaar te gaan.

Boyz in the Cloud levert de meest hoogwaardige IT-oplossingen uit de markt en implementeert dit bij opdrachtgevers. Daarbij zorgen zij ervoor dat bij voorbaat altijd helder is wat de investeringen zullen zijn en wat hun klanten hiervoor terugkrijgen.
De dienstverlening blijft ongewijzigd: klanten kunnen -als vanouds- terecht voor cloud diensten, IT-services, webdesign, connectivity en narrowcasting.

Het team van Boyz in the Cloud

Het huidige team bestaat uit Marco Meents (IT-specialist), Marko van de Pol (web developer) en Collinda Bakker (hoofd debiteurenadministratie) en is op zoek naar versterking. Meer info over deze openstaande vacature vind je op de teampagina.

Nb het adres blijft onveranderd. Je kunt Boyz in the Cloud vinden aan de Daalmeerstraat 24 te Hoofddorp.

 

Back To Top