skip to Main Content

APPLE SUPPORT

APPLE SUPPORT

APPLE SUPPORT

Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken Apple Macintosh computers binnen hun bedrijfsprocessen. Daarom biedt Boyz in the cloud ook alle ondersteunende diensten als het gaat om Apple kantoorproducten. Hoewel de Mac bekend staat om het gebruikersgemak, is technische ondersteuning bij installatie en onderhoud een goede aanvulling om het maximale uit uw Apples te (blijven) halen.

MAC-DIENSTEN

Wij staan je terzijde met onder meer de volgende Apple services:

  • Installatie en configuratie van uw Macs
  • Configuratie van Mac servers
  • Integratie van Macs binnen elk netwerk
  • Overstapbegeleiding van PC naar Mac
  • Virtuele installatie en integratie met cloud services
  • iOS installatie (iPad/iPhone)
  • Algemeen onderhoud, training en bewaking

MIGRATIE EN INTEGRATIE

Soms switchen organisaties van Windows naar Mac of omgekeerd. We weten dat dit probleemloos kan, maar dan wel met kennis van zaken die je bij onze experts mag verwachten. Wij helpen bij een probleemloze integratie of migratie. Maar ook bij het opzetten van functies waarbij je met jouw Mac kan switchen tussen zowel het Mac als het Windows operating systeem. Dat verhoogt de keuze in (bestaande) softwareapplicaties.

MACS, SMARTPHONES EN MEER

Of je nu een nieuwe Mac hebt of een ouder model, een MacBook Pro of Air, een iPhone of iPad, wij zorgen ervoor dat je het maximale uit de hardware haalt. Van toepassingsmogelijkheden tot bedrijfszekerheid. Van integratie tot databewaking, opslag en back-up.

Onze IT-specialisten hebben kennis van zaken en weten dat je dag in dag uit de zekerheid moet hebben dat jouw netwerk werkt. Ongeacht de hardware die door je medewerkers wordt gebruikt.

Wij doen meer om al je zorgen uit jouw computers, netwerken en ICT te halen. Dat geeft jou mogelijkheden om extra’s uit je IT-infrastructuur te halen. Bij elk IT-vraagstuk kun je rekenen op onze professionele ondersteuning. Wij lossen problemen op, maar helpen ze ook te voorkomen.

Back To Top