skip to Main Content

VIRTUELE WERKPLEK

HOSTINGDIENSTEN

VIRTUELE WERKPLEK

Wat is Hosted Desktop?

De Hosted Desktop van Boyz in the cloud is een online werkplek, die u eenvoudig via een internetverbinding vanaf uw laptop, tablet of mobiel kunt benaderen. Vanuit de servers in het Boyz in the cloud datacenter, worden softwareprogramma’s en bestanden via de Hosted Desktop aangeboden, zonder dat u lokaal iets hoeft te beheren. Onze cloud-specialisten zorgen ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot de programma’s en u kunt uw bestanden met een gerust hart veilig opslaan. Voor veel cloud-oplossingen is de Hosted Desktop een vereiste; het wordt daarom ook vaak omschreven als een virtuele werkplek, een cloud werkplek of een Remote Desktop.

Voor wie is Hosted Desktop?

Voor zowel grote organisaties als zzp’ers is de Hosted Desktop zeer geschikt. Aan de hand van uw specifieke vraag wordt de Hosted Desktop, in combinatie met andere gewenste cloud-oplossingen, als maatwerk geleverd. U kunt het al afnemen vanaf één gebruiker per maand.

Waarom kiezen voor Hosted Desktop bij Boyz in the cloud

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de Hosted Desktop aanbieden in een totaalpakket, precies zoals u dat wilt. U kiest de cloud-oplossingen die u graag wilt combineren en wij zorgen er vervolgens voor dat ze goed gekoppeld worden in de Boyz in the cloud -cloudomgeving. Al uw oplossingen zijn gemakkelijk te benaderen via de Hosted Desktop.

BOYZ IN THE CLOUD Daalmeerstraat 24
2131HC Hoofddorp
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden
Back To Top