skip to Main Content

OFFICE365

OFFICE 365

Wat is Microsoft Office 365?

Office 365 is een verzameling van internetdiensten die ervoor zorgt dat je het vertrouwde Office pakket in de cloud kunt gebruiken. Het bestaat uit online diensten en applicaties voor op je desktop, laptop, tablet en telefoon. Hoasted koppelt e-mailadressen aan jouw eigen domeinnaam in plaats van @outlook.com, en maak je gebruik van de vertrouwde Outlook online omgeving in een professionele vorm. De applicaties voor op je desktop zijn vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office, maar via Office 365 heb je altijd de beschikking over de meest recente versie, zowel online (in de browser) als offline (op je apparaat).

Altijd overal

Al je werk wordt automatisch opgeslagen in de cloud. Jij en je collega’s hebben toegang tot alle e-mails, documenten en afspraken, ongeacht waar jullie zijn of welk apparaat jullie gebruiken. Hiermee kun je veel productiever werken.

Veiligheid

Omdat alles in de cloud staat raak je nooit iets kwijt. Jij bent de beheerder van al je documenten en je kunt deze altijd en met iedereen delen. Office 365 garandeert dat je overal bij je data kunt en dat jij de enige bent die dat kan (tenzij je je data actief deelt).

Makkelijk & Online

Je zult nooit meer software hoeven te installeren om je e-mails, agenda of office programma’s te beheren. Alles wat je nodig hebt is een internet browser. Microsoft verzorgt kosteloos de updates voor een optimale functionaliteit zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent.

Office 365 voor jouw onderneming

Office 365 biedt je de juiste tools om altijd en overal aan het werk te kunnen, thuis of op kantoor, op elk gewenst apparaat. De nieuwe functies zorgen dat je snel en efficiënt kunt werken. De Office apps zorgen dat je eenvoudig documenten kunt maken en delen, je agenda kunt beheren en nog veel meer. Dit alles met dezelfde bekende interface, geoptimaliseerd voor jouw apparaat.

Complete installatie

Wij verzorgen een volledig geïnstalleerde Office-versie. We hebben jaren ervaring met het migreren van e-mails en documenten naar de cloud. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Volledige Support

Kies zelf op welke pc’s, Macs, tablets of telefoons (Windows, iPad of Android) je Office installeert. Als je vragen of problemen hebt, of gewoon je wachtwoord vergeten bent, wij zijn er altijd om je te helpen.

Makkelijk & Online

Je zult nooit meer software hoeven te installeren om je e-mails, agenda of office programma’s te beheren. Alles wat je nodig hebt is een internet browser. Microsoft verzorgt kosteloos de updates voor een optimale functionaliteit zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent.

Ideaal voor Teamwork

Samenwerken zoals jij dat wil, wanneer je wil. Werk samen aan documenten en zorg dat iedereen gestructureerd kan werken en up-to-date blijft met gedeelde notitieblokken. Blijf in contact via mobiele Office-apps op Windows-, Android™- en Apple®-apparaten. Het online opslaan van bestanden maakt het gemakkelijk om samen te werken met collega’s en klanten. Je bestanden zijn altijd up-to-date zodat iedereen de laatste versie gebruikt vanuit de cloudopslag van OneDrive.

Back To Top